Volgend evenement: Voorjaar 2023 Rietlanden

  Uitslag enquête

 • Bedankt voor het invullen van de enquête
  Iedereen bedankt voor het invullen van de enquête. De informatie is voor ons als organisatie zeer waardevol, zodat wij de Rietplasloop voor jullie als lopers kunnen verbeteren! Graag delen wij de belangrijkste uitkomsten.

  In totaal hebben 84 personen de enquête ingevuld, zij waardeerden de Rietplasloop gemiddeld met een 8, hier zijn wij erg blij mee! Van alle geënquêteerden deed 64% mee aan de 5 km, dit onderdeel werd ook door 54% het meest gewaardeerd. In totaal gaf 89% aan geen onderdeel te missen.

  Op de vraag of er nog verbeterpunten zijn gaan 51% dat dit zo is! Punten die het meest opvielen waren de drukte in de eerste kilometers, bij de 10- en 15 km meerdere keer hetzelfde rondje lopen en een medaille passend bij de loop.

  Wat doen we met de uitkomsten?
  Om de drukte in de eerste kilometers te verminderen gaan we nadenken om met startvakken te werken op basis van de geschatte eindtijd. Ons idee is om de start gefaseerd te laten verlopen met pauzes ertussen. De scholieren van de Carmelcollege zullen net als de afgelopen twee jaar als laatsten starten.
  De wens van 10- en 15 km lopers om een grote ronde te lopen snappen wij. Helaas zijn wij er geen voorstander van om dit aan te passen, omdat op dit parcours de veiligheid (vrij van verkeer, voldoende drankposten) van de lopers beter te waarborgen is. Mede doordat het moeilijk is om voldoende vrijwilligers te krijgen.
  Er zal ook dit jaar weer een medaille zijn voor alle lopers van de Rietplasloop, dus dit komt goed!


  Nogmaals bedankt en tot zondag 3 juni bij de Rietplasloop.