Trailrun

De Trailrun gaat helaas dit jaar niet door i.v.m. de opbouw van Retropop kan er geen goed parcours uitgezet worden. Gelukkig zijn er nog veel andere afstanden die gelopen kunnen worden. 

 

Op zondag 3 juni vindt de derde editie van de Rietplasloop Trailrun plaats. Het prachtige en gevarieerde parcours gaat door het recreatiegebied ‘de Rietplas’ . Het parcours volgt vooral de mountainbike route en zoekt waar mogelijk de aanwezige hoogteverschillen in het gebied op. De vele single-tracks en elkaar opvolgende klimmetjes maken het tot een uitdaging voor zowel de beginnende als de gevorderde trailrunner. Na ongeveer 5 km is er een verzorgingspost aanwezig.


START EN FINISH
De start/finish is op de Veldstukken, nabij de afslag Sternenveld, in de wijk de Rietlanden te Emmen.

PARCOURS
Het parcours is uitgezet in het recreatiegebied ‘de Rietplas’ aan de rand van de gemeente Emmen. De afstand bedraagt 10.8 km. Op de eerste 500 en laatste 500 meter na is de route volledig onverhard. Voor info parcours klik hier.

STARTTIJD
De start is om 13:45

INSCHRIJVING
Inschrijving is mogelijk via voorinschrijving en na-inschrijving.
Het inschrijfformulier vindt u op deze website. Let op; voorinschrijving is mogelijk tot 13 mei 2018. Na-inschrijving is tot één uur voor aanvang van de wedstrijd mogelijk.

KOSTEN DEELNAME
Bij voorinschrijving €11,- en bij na-inschrijving €14,-

STARTNUMMERS
De startnummers kunnen worden opgehaald op zaterdag 2 juni tussen 15 - 17 uur en zondag 3 juni in de tent aan de Veldstukken (Rietlanden/ Emmen) tot een half uur voor aanvang wedstrijd.

Tijdwaarneming
Tijdwaarneming gaat middels het systeem van Ipico.

Prijzen
Voor de eerste 3 mannen en vrouwen zijn er prijzen aanwezig.